Sponsoren

Kinderen moeten avonturen beleven. Daar geloven wij als bestuur van de Avond4Daagse Deventer in. Er op uit! Buiten spelen, uit eten, naar een kinderboerderij, speeltuin of pretpark, op bezoek bij een dienstverlener of bedrijf dat de verbeelding prikkelt en natuurlijk ook gewoon lekker wandelen.
Als organisatie van de Avond4Daagse hebben wij een unieke kans om onze 3500 wandelaartjes te laten zien hoe veel er buiten te beleven valt. Dus willen we van de gelegenheid gebruik maken om onze sponsoren: bedrijven die ook geloven in het belang van avonturen, extra onder de aandacht te brengen. Zo worden de wandelaartjes gestimuleerd om ook ná de Avond4Daagse nog avonturen te beleven en krijgen onze sponsoren de promotie die ze verdienen. Win-win-win dus!

Wij zoeken nog sponsoren, dus, als jullie het met ons eens zijn dat kinderen meer avonturen moeten beleven en jullie willen bijdragen aan het succes van de Avond4Daagse én jullie eigen bedrijf tegelijkertijd even goed in de spotlight zetten, dan komen we graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact met ons op via sponsoring@avond4daagsedeventer.nl of op 06 23 86 40 52

Onze sponsoren voor 2024 zijn: