Tips voor groepen

Vanuit de organisatie geven wij de tip om een account aan te maken op deze site bij het bestellen wanneer jij degene bent die de inscrijvingen doet. Want; wij kunnen ook een account koppelen aan een Deventag. Dus; eventuele nabestellingen zijn op die manier automatisch gekoppeld aan elkaar, omdat ze bij jouw account horen. Ons nadrukkelijke verzoek is dus om een account aan te maken namens je groep, school of instelling.

Wij willen graag groepen een platform geven om samen tips of ervaringen uit te wisselen. Let op; de volgende tips zijn gegeven door groepen, voor groepen: 
  • Voor betalingen door deelnemers aan een oudercommissie kan een QR code worden gebruikt.
  • Bij overschrijvingen laat de betaler de naam van het kind en de klas invullen en laat bij het inschrijfformulier de naam van de rekeninghouder opgeven.
  • Google Forms (https://docs.google.com/forms) zijn een handige tool voor inschrijvingen. De resultaten komen in een Excel, zodat je makkelijk kunt filteren op deelnemers/medailles voor groep 2, of kijken waar alle medailles met nummer 2 naar toe moeten.
  • In Whtasapp zijn mogelijkheden om een grotere groep mensen te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld met:
    • Verzendlijst: de beheerder van de verzendlijst kan deelnemers toevoegen, die deelnemers moeten dan het telefoonnummer van de groepsbeheerder hebben opgeslagen om berichten te kunnen ontvangen. Één berichtje in de verzendlijst, worden door alle deelnemers ontvangen als een persoonlijk appje. (dit is dus geen groepsapp!)
    • Kanaal: een kanaal kan worden aangemaakt en mensen kunnen dit kanaal vinden en zich er op abbonneren. Laat de mensen die het kanaal volgen, het signaal aanzetten dat ze een melding krijgen bij een verzonden bericht. Dit kan door rechtsbovenin (android) het belletje te activeren.
  • ...
Heb je tips voor andere groepen, die je graag wilt delen? Laat het ons dan weten door ons een mailtje te sturen naar inschrijvingen@avond4daagsedeventer.nl (klik hier) of stuur het ons via WhatsApp op nummer 0623864052, dan plaatsen wij het daarna in deze lijst! Wil jij als afzender erbij, zodat mensen je vragen mogen stellen? Zet dat er dan graag bij in het mailtje of berichtje.
Heb je een hulpvraag aan andere groepen? Ook die kun je opsturen (klik hier), wij zullen de opgestuurde tips dan naar je terugkoppelen. 
Namens andere inschrijvers; bedankt!